Koffie verbindt en inspireert het personeel van True, Multrix EN S2B

Koffie verbindt en inspireert het personeel van True, Multrix EN S2B

Oct 02, 2015
Melanie van Kooten-Morton

In dit tijdperk van digitale transformatie waarin bedrijven steeds meer volgens disruptieve bedrijfsmodellen werken, is de rol van IT ontzettend belangrijk. Managed hostingaanbieder True maakt samen met online werkplekkenspecialist Multrix en software-ontwikkelaar S2B deel uit van Broad Horizon, een holding die bedrijven geheel ontzorgt bij de implementatie van complete en geïntegreerde IT-projecten.

True, Multrix en S2B zijn gevestigd in het voormalige G-Star pand aan de Keienbergweg in Amsterdam Zuidoost, een centraal gelegen pand aan de A2 met veel ruimte voor groei en flexibele werkplekken. Hoewel ieder bedrijf een eigen identiteit heeft, delen ze een gezamenlijke technische infrastructuur en worden veel projecten gezamenlijk opgepakt en uitgevoerd.

buscaglione-koffie-true_3897-webslide-600x357

Buscaglione koffie bij True, Multrix en S2B (Broad Horizon)

In het moderne bedrijfspand zijn veel gezamenlijke ruimtes voor de drie bedrijven gecreëerd. Hier werken mensen samen aan projecten en wisselen ze van gedachten. Koffie speelt niet alleen een belangrijke rol bij het verbinden van mensen en bedrijfsculturen, maar is ook een belangrijk onderdeel van gastvrijheid naar klanten en bezoekers toe.

Rudolf Meijer van Broad Horizon: “Aan de ene kant vinden we dat een kantoor moet verleiden om te komen. Het moet niet een plek zijn om te werken maar om samen te kunnen zijn, en voor ons wellicht nog meer omdat het een drietal bedrijven betreft die samenwerken en die toch ook wel wat cultuurverschillen hebben. We investeren duidelijk in manieren om mensen op een informele manier met elkaar te verbinden.”

buscaglione-koffie-broad_horizon_3908-web-300x371Rudolf Meijer – Broad Horizon
Kiest Buscaglione koffie voor op kantoor
“We vinden het ook belangrijk om partners en klanten welkom te heten. Daarom is er geïnvesteerd in de kantine als gemeenschappelijke ruimte. Dit is ons marktplein waar we samen met klanten evenementen organiseren en kennis delen. Het is een ecosysteem dat we gecreëerd hebben om niet alleen IT-oplossingen te bieden maar ook best practice met elkaar de delen. Het kan namelijk ook zo zijn dat de ene klant iets heeft wat voor de andere klant heel interessant is. Dan is het leuk om die klanten met elkaar te latenkennismaken.”

“Een van de belangrijkste dingen in onze zoektocht naar de randvoorwaarden voor verbinden en kennisdelen was goede koffie. In ons vorige pand hadden we toch vaak stoeipartijen met ons koffieapparaat en dan waren daar twee of drie man mee bezig. Dat was tijdrovend en de kwaliteit van de koffie was wisselend.”

“Er waren drie dingen belangrijk voor onszelf en voor de uitstraling naar onze klanten toe: een goed koffieapparaat, een partner die ons volledig zou ontzorgen en goede bonen. PerTazza bood dit binnen een geïntegreerd model waarin koffieautomaat, kwaliteitsbonen van Buscaglione én service en onderhoud binnen één vaste prijs per kop transparant en inzichtelijk geboden werden.”

Rudolf Meijer – Founding Partner Broad Horizon (True, Multrix en S2B)

Over Broad Horizon: True, Multrix en S2B
Broad Horizon is innovatieve groep die zich richt op hoogwaardige applicatiehosting, workspace- en portaloplossingen. Tot Broad Horizon behoren managed hostingprovider True, online werkplekkenspecialist Multrix en S2B, een digitaal bureau voor brancheorganisaties en beroepsverenigingen. De bedrijven staan aangeschreven als absolute kwaliteitsprovider in hun segment en delen hun passie voor hoogwaardige technologie en klantgerichtheid. Gezamenlijk vormen ze een unieke cloudprovider met veel interne synergie en financiële slagkracht die de gehele range aan Enterprise class cloudoplossingen bestrijkt.

True is een managed hostingprovider voor webapplicaties, webshops & websites.

Multrix is een cloudprovider die online werkplekken aan organisaties beschikbaar stelt vanuit een private of public cloudomgeving.

S2B ontwikkelt modulair opgebouwde software voor brancheorganisaties en beroepsverenigingen. Software die de basis vormt van relatiebeheer, documentbeheer en content management.

Bron: True

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Archief Koffienieuws

Contact Us